Hej världen!

Oj vad allt är kul! Jag älskar att vara med mina människor på en massa kul upptåg! I går var jag med husse på jobbet. Det är ganska kul, speciellt när jag hittar saker att tugga på när inte husse ser mig!

I dag skall jag följa med Johanna på en valpkurs i Borlänge! Valpkurs? Jag kan ju redan vara valp! Jag är faktiskt ganska bra på det, men det kanske är hon som skall lära sig att bli valp också! Jaja, jag följer väl med i alla fall. Det är ju kul att se nya saker!

Rapport från Hosjö!

Tänkte bara att jag skulle rapportera hur jag har det!

Mina människor säger att jag bor i Hosjö, har ingen aning om vad det betyder, men jag tycker att det är mysigt att vara med dem i alla fall. Vi hittar på ganska mycket kul faktiskt.

I helgen fick jag följa med och åka i den där stora plåtlådan igen. Det är faktiskt inte lika läskigt som det var i början. När den stannar brukar jag alltid få göra nåt kul och när jag skall in i den igen så brukar det finnas ett märgben där till mig!

Mina människor har också börjat gå med mig i något dom kallar för koppel, det tycker jag är lite onödigt. Det är mycket roligare att få springa dit jag vill, men det verkar göra dem nöjda och då är jag också glad.

Nospussar från Amigo

This entry was posted on 12 februari, 2019.

Buuus!!

Husse är så svår att få igång! Jag kommer med min elefant och slänger den framför fötterna på honom flera gånger innan han fattar att jag vill busa!

This entry was posted on 6 februari, 2019.

Tassträning

Mellanmatte och jag kör tassträning. Ganska onödigt tycker jag, men ganska mysigt ändå! Vad gör man inte för att hålla sina människor nöjda!

This entry was posted on 28 januari, 2019.

Trött…

Snälla husse… Kan man inte ens få sova ifred?

This entry was posted on 24 januari, 2019.

Snömonster!

Husse kallar mig för snömonster, men det är säkert bara för att han inte gillar snö! Jag tycker att det är skitkul!

This entry was posted on 22 januari, 2019.

Nu är jag hemma!

Idag på morgonen kom mina nya människor och hämtade mig.

Jag fick åka i en konstig plåtburk som lät underligt, men till slut somnade jag och sov nästan hela vägen hem.

Väl hemma så busade jag runt lite med sakerna som mina människor ställt i ordning åt mig.

Men av allt bus blir man ju trött, så jag tog en liten tupplur!

This entry was posted on 20 januari, 2019.

Nära nu!

På ryktes vägar har jag hört att mina nya människor har fixat det mysigt i mitt nya hem!

Det skall verkligen bli spännande att få komma dit på söndag!

This entry was posted on 18 januari, 2019.

Min sida!

Oj, fast jag inte ens har kommit från kenneln ännu så har husse fixat en blogg till mig! Mig ja… vem är jag? Jag heter egentligen Truffelnose Alvin, men husse viskade till mig att jag kommer att kallas Amigo.

Jag är en Lagottokille som föddes 25/11-2018. Jag längtar efter att det skall bli söndag den 20/1, för då skall mina nya människor komma och hämta mig! Dom har sagt att dom längtar väldigt mycket efter mig!

This entry was posted on 10 januari, 2019.