Stor vattenskål!

Här har mina människor tagit mig med till den största vattenskål jag sett!
This entry was posted on 22 april, 2019.

Jag växer!

Som ni ser så har jag växt ganska mycket på dom här månaderna som jag varit hos mina människor! Från att ha vägt 2,8 kg när jag kom hit, till att väga 8,4 kg nu!

This entry was posted on 31 mars, 2019.

Hej världen!

Oj vad allt är kul! Jag älskar att vara med mina människor på en massa kul upptåg! I går var jag med husse på jobbet. Det är ganska kul, speciellt när jag hittar saker att tugga på när inte husse ser mig!

I dag skall jag följa med Johanna på en valpkurs i Borlänge! Valpkurs? Jag kan ju redan vara valp! Jag är faktiskt ganska bra på det, men det kanske är hon som skall lära sig att bli valp också! Jaja, jag följer väl med i alla fall. Det är ju kul att se nya saker!

This entry was posted on 13 mars, 2019.

Rapport från Hosjö!

Tänkte bara att jag skulle rapportera hur jag har det!

Mina människor säger att jag bor i Hosjö, har ingen aning om vad det betyder, men jag tycker att det är mysigt att vara med dem i alla fall. Vi hittar på ganska mycket kul faktiskt.

I helgen fick jag följa med och åka i den där stora plåtlådan igen. Det är faktiskt inte lika läskigt som det var i början. När den stannar brukar jag alltid få göra nåt kul och när jag skall in i den igen så brukar det finnas ett märgben där till mig!

Mina människor har också börjat gå med mig i något dom kallar för koppel, det tycker jag är lite onödigt. Det är mycket roligare att få springa dit jag vill, men det verkar göra dem nöjda och då är jag också glad.

Nospussar från Amigo

This entry was posted on 12 februari, 2019.

Buuus!!

Husse är så svår att få igång! Jag kommer med min elefant och slänger den framför fötterna på honom flera gånger innan han fattar att jag vill busa!

This entry was posted on 6 februari, 2019.

Tassträning

Mellanmatte och jag kör tassträning. Ganska onödigt tycker jag, men ganska mysigt ändå! Vad gör man inte för att hålla sina människor nöjda!

This entry was posted on 28 januari, 2019.

Trött…

Snälla husse… Kan man inte ens få sova ifred?

This entry was posted on 24 januari, 2019.