Bobo

Här är Bobo!

bobony

 

Jag är en ”kille” som föddes i februari 1969 med hemort Idre och växte upp med underbara föräldrar som verkligen gjorde sitt allra yttersta för att jag skulle ha en bra barndom. Mamma Dagny lämnade jordelivet den 8/3-2016 och min far Bert gick tyvärr bort 1984 bara 51 år gammal.

Efter nio år i grundskolan hemma i Idre så gick jag gick två år på gymnasiet i Mora. El-Tele hette utbildningen som jag sedan fortsatte med ett år på Elektronisk Kommunikation i Falun.

Sedan hade jag den stora turen att få jobb direkt efter skolan och har med några kortare avbrott jobbat sen 1988. Nu jobbar jag som butiksansvarig på ett telekommunikationsföretag som heter Dialect Borlänge och vi är med i Dialect, en kedja med fackhandlare inom telecom.

Min fritid ägnar jag åt familjen så klart, men även åt pistolskytte, data och musik!

Det finns en annan sak som ligger mig varmt om hjärtat, det är gamla amerikanska bilar och Rock’n roll, eller ska vi säga hela den livsstilen. Nu kostar det en del pengar, men jag räknar med att återuppta detta intresse så fort tillfälle ges! Kalifornien är en underbar plats på jorden!

Min fru heter Katarina och vi har två underbara döttrar, Johanna och Julia.