OS… Vad är det?

Det pratas om nåt som heter OS, är det någon som vet vad det är?

Någon sa att det skulle vara sport, men det tvivlar jag på… Sport skall lukta krut eller bensin, inte svett!

Amen.

En galen värld…

Vissa pratar om att världen håller på att gå under. Vissa pratar om att Sverige håller på att gå under. Andra säger att det har aldrig varit så tryggt att bo i Sverige som det är nu. Fan trot säger jag. Hoppas att jag inte har rätt, men jag tror att vi kommer att ha ett inbördeskrig i Sverige inom tio år.

Hoppas innerligt att jag har fel, men jag tror tyvärr inte det. Det enda som möjligen skulle kunna stoppa det här vansinnet är att vi unisont slår till bromsarna, stannar upp, tänker på vad det är vi vill och vart vi skall ta vägen och sedan agerar därefter. Vill vi att våra barn skall få växa upp i otrygghet och våra döttrar skall löpa 50% risk att bli våldtagna innan dom fyller 20 år, ja då skall vi fortsätta som vi hittills gjort. Vill vi däremot vända ”skutan” innan det är alldeles för sent, ja då måste vi agera nu och vi måste agera å det kraftigaste!

Det är val i år… Hoppas innerligt att folk verkligen sätter sig in i vad som händer och vart man vill ta vägen! Att man öppnar sina ögon och att man inte bara tittar utanför sin egen dörr, utan att man verkligen ser till hur saker och ting funkar i övriga landet. Vill man att ens nära och kära skall dö för att ambulansen inte vågar komma utan polisbevakning? Vill man att ens barn eller barnbarn skall bli våldtagna på en så trygg plats som biblioteket? Vill man att sjukvården skall utarmas för att pengarna skall gå till ”viktigare” saker?

Jag kan inte förstå hur vi har kunnat hamna i den situationen. Folk skyller på än det ena och än det andra, men det finns bara en enda sak som allt detta kan skyllas på, och det är våra politiker! Hur fan kan man styra ett land på det sätt som skett de senaste åren? Många skyller ofta på invandrarna, javisst… det är ju så att de flesta våldsbrott, speciellt i förorterna, begås av människor av ickesvensk bakgrund, men jag hävdar ändå att det inte är deras fel, för de människorna skulle göra lika oavsett var de befann sig. Felet är de idioterna till politiker som släppt in en massa kriminella element utan någon som helst kontroll! Det skadar oss, det skadar alla de flyktingar och invandrare som är skötsamma och som bara vill komma ifrån just det här helvetet som vi nu ser växa fram i vårt land. Jag bönar, ber och hoppas på att såpass många har insett att det håller på att gå åt helvete, så att man röstar på ett bättre alternativ i september! Skall Sverige fortsätta att styras av någon inkompetent rödgrön jävla röra i fyra år till, då lovar jag att jag kommer att göra allt för att själv bli en flykting. Då skall jag försöka att söka upp ett land med mer stake, som verkligen inte viker sig för en massa slödder!

Tack för mig!

Ur askan, i elden…

… är ju ett ordstäv som brukar användas om man kommer från något dåligt och får det ännu sämre. Detta är kanske inte exakt så illa, men illa nog i alla fall.

Sveriges rikspolischef har äntligen insett att han måste sluta. Jippie tänkte jag direkt, äntligen! Även om man satte en tam chimpans på den platsen så är jag helt övertygad om att det inte skulle bli så värst mycket sämre! Nåja, dock blev glädjen kortvarig, karl’n skall i stället bli chef för MSB (Myndigheten för samhällsskydd och Beredskap)!?! Hur ända långt upp i alla glödstekta sillar tänker folk? Här har man lyckats få bort en inkompetent person från en befattning där han har ställt till så mycket skada att jag tvivlar på att det någonsin kommer att gå att reparera, sedan låter man honom bli chef för en myndighet som ju faktiskt skall se till att skydda oss om något hemskt inträffar!! (Ja när, kanske jag skall säga, för ett inbördeskrig är ju inte helt osannolikt att det blir så småningom!)

Jag tar mig friheten att citera en kommentar från dagens Falukuriren.

”Jag hade gärna fortsatt arbetet tillsammans med alla fantastiska polisanställda, men tycker också det ska bli mycket spännande att leda en ny verksamhet med ett samhällsviktigt uppdrag”

Ja, det tror fan att du gärna hade gjort… Men jag tror att man på ena handens fingrar kan räkna dem som håller med dig käre Dan Eliasson! Nej om denne herre nu ovillkorligen måste vara chef över något, så skulle det möjligen vara för någon avfallsanläggning i något avlägset hörn av vårt en gång så trygga och trevliga land!

Fiber eller inte?

Har idag skickat in beställningen på en fiberanslutning. Något som jag som inte trodde att jag skulle behöva göra, men efter mycket funderande så inser jag att jag nog kanske ändå måste falla till föga. Enda glädjeämnet är ju iaf att priserna på tjänsterna är betydligt lägre än dem jag har idag. Tyvärr så kommer jag inte hinna tjäna in detta under min livstid då inkopplingen kostar en hel del!

Friyay!!

Så var det då äntligen fredag igen!

Tiden går fort när man har roligt sägs det, och då måste jag ha förbannat roligt, för tiden fullkomligt flyger iväg! Nu är det bara att vänta på att värmen kommer tillbaka så att jag kan börja leva på riktigt igen! Men hoppet och glädjen kommer tillbaka mer och mer i takt med att dagarna blir längre och ljuset återvänder. Snart börjar min tid!

 

Underbara ungar!

Det är bara att hålla med Oscar Wilde! Att ge sina barn uppmärksamhet och kärlek gör dem starka och trygga!

Jag tackar Johanna och Julia för att ni finns och för att ni gör mina dagar ljusa och glada! Jag älskar er!!