Våren… Var är du?

Nu känns det som att jag skulle vilja ha vår. Det snöar på tvären och det tog nästan en timme att åka till jobbet i morse! Är såå less på snö och kyla nu. Det blir bara värre för varje år tycker jag. Södra Spanien eller södra Kalifornien skulle inte vara fel…

Längtar efter att få plocka fram Chevan och husvagnen och få börja leva igen! Våren, kom NU!!

Fredag igen!

Då var det fredag och arbetsveckan är slut. Riktigt skönt skall det bli att komma hem och ta det lite lugnt!

Johanna och Katarina skall åka tjejvasan i morrn, så då blir det till att hålla alla tummar man har! Enda nackdelen med en Moraresa är väl att det blir till att slåss med alla trafikanter där uppe, den byn är inte bygd för den mängden besökare!

Trevlig helg!

Nästan helg!

Då var det torsdag igen och helgen närmar sig! Oj vad fort veckorna går, men just nu känns det jättebra för jag vill verkligen att den här vintern skall ta slut! I morgon bär det som sagt var iväg till Särna på begravning, vilket ju aldrig är trevligt. Hoppas att det blir en fin stund och att kära moster har fått frid och ro i sin himmel.

Vinterelände!

Det är inte alla dagar som är bra dagar. Idag är en sådan dag. -20 grader och allmänt ruggigt, dessutom är dalarnas alla sniglar ute på vägarna! Jag kan inte för mitt liv begripa varför man skall ligga i 90km/h i vänsterfil på en motorväg när man bevisligen inte tänker köra om någon! Visst kan det vara halt fläckvis, men då kan man ju ligga i sina 90 i högerfil om man inte anser att man vill köra fortare. Sådana här mornar önskar man att man hade en Dodge RAM eller nåt annat kraftigt så att man kunde knuffa vederbörande framför sig!

Nu är det dock ljusare på morgonen och faktiskt lite ljus kvar när man åker hem på kvällen så hoppet lever faktiskt! Den värsta tiden är över!

På fredag skall vi åka upp till Särna för att ta farväl av en älskad släkting som har lämnat oss. Ser inte fram emot en sådan resa, men begravningar är ju ändå en del av livet tyvärr.

Nu är det helg!

Ville bara meddela att strax skiter jag i det här och tar helg! Skall åka hemåt och sprätta två burkar med färska havskräftor! Till detta blir det att dricka en Norrlands Djup eller kanske två om det vill sig väl!

Återstår så bara att be att få besvära om en trevlig helg!

Sorgens tid…

Den gångna julen blev inte vad julen borde vara. Man skall vara med sin familj, mysa, äta gott och bara må bra. Så blev nu inte julen 2018.

Vår älskade lille familjemedlem Lucca fick somna in på juldagen, efter att ha blivit sjuk på julaftonskvällen. Jag fattar inte hur otroligt ont det gör och hur mycket man kan sakna den lille killen. Att komma hem efter en arbetsdag utan att mötas av ivriga små tassar och svansvift gör att man nästan inte vill åka hem alls. Värst är det dock de dagar när man lyckats förtränga att han är borta… När man öppnar dörren och tittar bort mot ”hans hörn” där han alltid stod och spanade när man kom.

För att ytterligare strö salt i såren så kom nästa händelse bara lite senare. Min kära moster som visserligen bott ett tag på ett demensboende, men som har varit förhållandevis pigg, har också lämnat oss. Sorg och saknad igen så klart och många tankar om varför.

Hoppas bara att resten av detta år blir bättre, för nu orkar jag inte med mer tråkigheter!

Stolt pappa!

Du store tid, att man bara kan känna så här!
I helgen har jag varit på Julias dansshow (länk här) Så fantastiskt duktiga ungdomar och ledare som trollbinder sin publik i fem föreställningar på en helg!

Julia dansar tre grupper, men dansade i fyra nummer, man bara sitter där med tårarna nära och njuter! En sådan energi man får av detta!

Parkeringsproblem!

Ja jösses… Vissa borde ta om sina körkort!

Liten bil, men lyckas ändå ta upp två platser.

Utanför mitt fönster på jobbet. Halva bilen på cykelbanan precis framför två lediga parkeringsplatser!

Fredag igen!

Så var då fredag igen!
En helg ligger framför en, med allt vad det innebär.

Vi har lånehund och Katarina jobbar, så det blir väl mest att vara på hemmaplan skulle jag tro, men ändå skönt med lite ledigt!

Söndag kväll igen!

Det är konstigt hur fort en helg kan gå! Men det är klart, vi har ju gjort en hel del också!


I går var vi upp till Idre för att göra lite fint på gravarna och tända ljus för de som inte längre finns hos oss.

 


Jag drog ner mammas bil till Borlänge för att se om det går att få fart på den.

 


Idag var vi till Gustafs för att tända ett ljus för Victoria.