Jag har gjort det igen!

Jag börjar alltid så storstilat med att skriva dagbok, reselogg eller vad det nu kan vara, men sedan faller det bara i glömska tills det har gått för lång tid för att gå att reparera. Begriper inte vad det är för fel på mig! 

Semesterdag 12

Ännu en morgon med ett underbart sommarväder. Katarina Lucca och jag tog en morgonpromenad bort till Nytorp för att hälsa på lite. Efter promenaden blev det frukost och sedan åkte vi till Bergholm för att ta en tur med båten.

Johanna bestämde sig för att simma från Bergholm till gräsören. Vi puttrade bredvid henne med båten, men hon klarade simturen galant. Väl framme så badade och fiskade vi lite innan vi tog oss an den medhavda picknickkorgen. Mätta och glada promenerade vi upp på Gräsören och kikade vi runt lite.

Julia ville köra lite båt, så vi fixade det också innan vi åkte hemåt igen. 

Vi åt kvällsmat på Erkas och sedan åkte vi ned till Finvik för att spela Boule. Denna händelserika dag avslutade vi sedan med ett kvällsdopp på Bergholm innan det blev dags att möta John B.

Semesterdag 11

Vaknade runt 4 av att Lucca hade fått en kramp. Riktigt jobbigt och tråkigt och det var väldigt svårt att somna om igen.

Låg och slappade ett tag innan vi gick ned till Erkas och åt frukost.

Det blev en lugn dag för att ge lillkillen lite tid att vila upp sig igen. Vi passade på att åka till stranden och ta ett dopp medan Johanna, Julia och Lucca stannade hemma.

Semesterdag 10

Vaknade (i alla fall nästan) kl 05.00 och började packa i bilen. När allt var packat och klart så rullade vi mot Grisslehamn kl 6. Vi var inte ensamma på färjan som vanligt i semestertider.

Johanna och jag åt smörgåsbord medan Julia och Katarina åt i cafeterian, där ju också hundar får vara. Vi kom i land och fick köra av färjan i skaplig tid. Vi åkte sedan till Marina och Hasse i Flaka. Efter påhälsningen där åkte vi raka spåret till Hummelvik för att ta sista färjan ut till Lappo.

Väl framme i Lappo tog vi det lugnt och gick och lade oss i skaplig tid.

Semesterdag 8

Idag var det en roligare dag. När vi var på stan för att handla lite så ringde dom från djursjukhuset och berättade att Lucca var så pigg att han skulle få åka hem! 

Vi handlade klart, besökte Biblioteket en sväng och sedan for vi direkt till djursjukhuset för att hämta hem vår prins! 

Semesterdag 6

Lucca är fortfarande på sjukhus och vi bara väntar på att få hem honom.

Vi åkte upp till Bjursås på kvällen för att skingra tankarna lite och för att äta en grillbuffé

Semesterdag 5

En hemsk dag trots sol, värme och semester.

Vi fick köra Lucca upp till djursjukhuset. Han har mått dåligt och kräkts hela natten, så nu är han inlagd med dropp 🙁

Semesterdag 4

Efter en varm natt och en ännu finare morgon vaknade vi och åt frukost i vagnen. Jag skjutsade Johanna till jobbet medan de två kvarvarande fixade ihopplockningen. När jag kom tillbaka rev vi tältet och gjorde allt klart för avfärd, innan avresan passade vi dock på att ta oss ett dopp. Den långa resan hem gick utan komplikationer och väl hemma så plockade vi lite från vagnen och åt mellis.

Kvällen blev dock inte så bra. Lucca fick något elände i magen och började kräkas. Snacka om att man blir orolig när ens älskling inte mår bra.