Stolt pappa!

Du store tid, att man bara kan känna så här!
I helgen har jag varit på Julias dansshow (länk här) Så fantastiskt duktiga ungdomar och ledare som trollbinder sin publik i fem föreställningar på en helg!

Julia dansar tre grupper, men dansade i fyra nummer, man bara sitter där med tårarna nära och njuter! En sådan energi man får av detta!

Parkeringsproblem!

Ja jösses… Vissa borde ta om sina körkort!

Liten bil, men lyckas ändå ta upp två platser.

Utanför mitt fönster på jobbet. Halva bilen på cykelbanan precis framför två lediga parkeringsplatser!

Fredag igen!

Så var då fredag igen!
En helg ligger framför en, med allt vad det innebär.

Vi har lånehund och Katarina jobbar, så det blir väl mest att vara på hemmaplan skulle jag tro, men ändå skönt med lite ledigt!

Söndag kväll igen!

Det är konstigt hur fort en helg kan gå! Men det är klart, vi har ju gjort en hel del också!


I går var vi upp till Idre för att göra lite fint på gravarna och tända ljus för de som inte längre finns hos oss.

 


Jag drog ner mammas bil till Borlänge för att se om det går att få fart på den.

 


Idag var vi till Gustafs för att tända ett ljus för Victoria.

Hösten

Då sitter man här igen, med svarta avlövade björkar och vinden vinande runt knuten. Det är nu som jag vill göra björnarna sällskap i idet! Varför skall det vara så svårt att finna en väg till att kunna få ha sommar året om? Jag trivs med livet i övrigt, men inte med dessa eländiga höstar och vintrar. Jag känner hur det begränsar mitt sätt att leva och jag vill så gärna få leva året om!

Hade jag varit en risktagare, eller i alla fall en lite mer vågad person, så hade jag ordnat så att jag kunnat ta familjen med mig på ett års provboende på någon varmare plats. I alla fall som ett test för att se om övriga familjen skulle kunna acceptera det. Nu är jag tyvärr inte sådan som person, utan får väl dessvärre försöka acceptera en till helvetes höst och vinter, innan jag kan leva upp igen och njuta av våren!

Jag har gjort det igen!

Jag börjar alltid så storstilat med att skriva dagbok, reselogg eller vad det nu kan vara, men sedan faller det bara i glömska tills det har gått för lång tid för att gå att reparera. Begriper inte vad det är för fel på mig! 

Semesterdag 12

Ännu en morgon med ett underbart sommarväder. Katarina Lucca och jag tog en morgonpromenad bort till Nytorp för att hälsa på lite. Efter promenaden blev det frukost och sedan åkte vi till Bergholm för att ta en tur med båten.

Johanna bestämde sig för att simma från Bergholm till gräsören. Vi puttrade bredvid henne med båten, men hon klarade simturen galant. Väl framme så badade och fiskade vi lite innan vi tog oss an den medhavda picknickkorgen. Mätta och glada promenerade vi upp på Gräsören och kikade vi runt lite.

Julia ville köra lite båt, så vi fixade det också innan vi åkte hemåt igen. 

Vi åt kvällsmat på Erkas och sedan åkte vi ned till Finvik för att spela Boule. Denna händelserika dag avslutade vi sedan med ett kvällsdopp på Bergholm innan det blev dags att möta John B.

Semesterdag 11

Vaknade runt 4 av att Lucca hade fått en kramp. Riktigt jobbigt och tråkigt och det var väldigt svårt att somna om igen.

Låg och slappade ett tag innan vi gick ned till Erkas och åt frukost.

Det blev en lugn dag för att ge lillkillen lite tid att vila upp sig igen. Vi passade på att åka till stranden och ta ett dopp medan Johanna, Julia och Lucca stannade hemma.