Sorgens svåra tid!

Den gångna julen blev inte vad julen borde vara. Man skall vara med sin familj, mysa, äta gott och bara må bra. Så blev nu inte julen 2018.

Vår älskade lille familjemedlem Lucca fick somna in på juldagen, efter att ha blivit sjuk på julaftonskvällen. Jag fattar inte hur otroligt ont det gör och hur mycket man kan sakna den lille killen. Att komma hem efter en arbetsdag utan att mötas av ivriga små tassar och svansvift gör att man nästan inte vill åka hem alls. Värst är det dock de dagar när man lyckats förtränga att han är borta… När man öppnar dörren och tittar bort mot ”hans hörn” där han alltid stod och spanade när man kom.

Hoppas du har det bra där bortom regnbågsbron lilla vän! Vi ses igen!

This entry was posted on 10 januari, 2019.

Jobbar!

I går var jag med och hjälpte husse på jobbet. Det var inte helt lätt, så i dag tar jag kompldigt!

This entry was posted on 9 november, 2018.

Trött och seg!


Efter en lång resa med mycket händelser i går så har man rätt att vara lite seg idag.

This entry was posted on 4 november, 2018.

Resa?!

Oj oj… Jag hörde mina människor prata om att vi skulle ut och resa i morgon. Jag hörde inte allt vad dom sa, men jag uppfattade Idre och Lucca… Det betyder ju att det blir några timmar i bilen! Nåja, jag accepterar det, men då får dom muta med något riktigt smaskigt!

This entry was posted on 2 november, 2018.

Hungrig!!


Matte!! Jag vill faktiskt ha din macka!

This entry was posted on 1 november, 2018.

Min nya blogg!


Husse tyckte att han fick en lysande idé. Han har flyttat in min blogg under sin hemsida. Han säger att det är lättare att uppdatera då. Jaha, då får jag väl tro på det!

This entry was posted on 1 november, 2018.