2017

Husvagnssemester 2017.
Första delen av semestern ser du i bloggen

2017-05-29
Hämtade hem husvagnen från vinterförvaringen i Borlänge. Nu börjar nedräkningen!

2017-07-05
Nu börjar husvagnsdelen av semestern! Kom hem från Åland i förrgår, packade om, fixade lite hemma så nu är vi på rull med vagnen!
Vi kom hemifrån ca kl 11 och hann ned till Vittingeryd i Småland innan vi gjorde halt för natten. Målet med resan är någonstans i Skåne.

2017-07-06
Lämnade småland tidig förmiddag och rullade mot Skåne. Vi bestämde oss till slut för Östelen. Vi åkte mot Kivik och Simrishamn, men insåg att campingarna var så syndigt dyra där, så vi fastnade för en camping nere vid havet i Löderup. Där slog vi läger och reste förtältet!

2017-07-07

Vi vaknade redan i 7-tiden. Vi låg och drog oss lite till och fixade sedan frukost, med frallor från receptionen. Vi tog en riktig slappardag, där mamma, Julia och Lucca var på campingen medan Johanna och jag var till Ystad för att handla ett nytt campingbord och en grill. Efter det så var det mest bara att ta det lugnt på campingen. Julia var ute och sprang en sväng och Johanna, mamma och jag gick en sväng längs stranden. På kvällen invigde vi den nya grillen med att fräsa på lite grillkorv. Dock höll det på att inte bli några varma korvar då det kom en rejäl regnskur mitt i grillningen. Efter middagen spelade vi lite TriBond och vänd-tia!