Resa, men vart?

Som jag skrev innan så är en resa det enda som skulle kunna rädda mig från att bli helt galen denna höst och vinter. Frågan är bara vart man skall ta vägen?

Nashville är ett alternativ, men tyvärr har jag för lite semester kvar för det.

Rhodos kan vara nåt om man hittar en billig flygstol och ett prisvärt hotell.

Kreta har man ju sett, men det kan vara ett alternativ om priset är det rätta.

Italien… mja, kanske man skall kolla ”Bo på vingård”, det är något som verkar trevligt!

Regn och åter regn!

Vilken sommar!

Jodå, vi hade ganska bra väder under semestern, men sedan… Huvva som man säger norrut! Det har pissat nästan varenda dag i fyra veckors tid nu! Hade ju hoppats på att kunna bada, åka båt och göra annat kul på kvällar och helger under sommaren då vi hade så tidig semester, men nää… Nu har det gått så långt att det är till att börja kolla på en resa som gäller.

Våren!

Ja, ni som känner mig vet ju vad jag tycker om våren! Denna underbara årstid när allt vaknar, gror och spirar! Precis så är det med mig själv också! Så fort snön börjar ge vika och solen värmer marken så att små gröna strån börjar titta upp, så växer även mitt välbefinnande!

Igår tog jag ut Chevan för första gången i år. Att få glida runt i solen och lyssna på ljudet av en V8 är nog bland det bästa som finns!

Snart påsk!

Påsken närmar sig. I år blir det påsk i den Åländska skärgården, det brukar vara som i fjällen ungefär. Samma risk för oväder som chans till sol!

Hade iaf en fantastiskt skön helg i Särna / Idre i helgen som var. Fantastiskt väder med kalla nätter och strålande sol på dagarna! Mer om den trippen kan du läsa HÄR

ARN

Idag har jag provat något nytt! Jag har skickat in en anmälan till Allmänna Reklamationsnämnden. Nu skall vi se vad de säger om bilfirman där Johanna köpte sin bil och som fortfarande inte har en fungerande radio.

Fortsättning följer!

Livskris…

…kan man kanske inte kalla det, men jobbigt är det i alla fall!

Julia har fyllt 18 år! Jamen jösses! Lyssna bara på de orden! Hon föddes ju nyss! När Johanna fyllde 18 tyckte jag nog inte att det var så märkvärdigt, men nu!

Jag har inget barn längre! Jo, det har jag ju så klart! De kommer alltid att vara mina barn, men ni förstår vad jag menar! Jag har inget barn som kan kallas barn, alltså omyndiga personer! Det är en gåva av rang att ha fått följa med dessa tjejer i deras utveckling och jag är så stolt och lycklig över alla framsteg de gjort!

I går hade Julia sina kompisar hemma på kalas. Ett gäng glada och härliga ungdomar som verkligen gillar varandra! Mitt i den smeten var Julia! Åh så glad jag är för hennes skull att hon har så många fina vänner!

Johanna tog Amigo med sig till lägenheten och vi andra sov i husvagnen för att ge ungdomarna ”space” att ha kul! Nu sitter jag här och slappar med en kopp kaffe och ser snön vräka ner. Ska väl så småningom bege mig in och hjälpa till med saneringen av hemmet!

Måndag igen!

Men jösses, var tar helgerna vägen?

Jodå, har fått en hel del gjort i helgen och även haft en del kul, men vila? Nja knappast… Skulle behöva ha en helg till för att vila upp sig efter helgen! Eller som en god vän sa… Jag skulle klara mig med sex månaders semester två ggr per år!

Nu är det en ny arbetsvecka igen, men fördelen denna vecka är att det är sportlov. Det brukar innebära att många kunder är lediga och det blir lugnare i butiken! Vi håller tummarna för det!

Illa tycker jag om…

… näringsidkare med kundrelationer som inte tas om hand!

Det finns kundvård och så finns det kundvård… Ledorden i all slags kommunikation (vare sig det är privat eller kundrelationer) är öppenhet och lyhördhet! Bristen på densamma slutar oftast i att någon blir besviken och att samarbete eller relationer upphör.

Jag har en del att säga om en bilfirma just nu, men jag tänker inte fördjupa mig mer i det här och nu, men jag lovar att återkomma i ärendet oavsett hur det slutar. Jag är inte rolig att ha med att göra när man ljuger, är oseriös eller bara skiter i att höra av sig.