2021-09-16

En hektisk dag med en massa måsten. I morrn bitti blir det en 52milatripp till innan jobbet, så det gäller att vakna i tid! Visserligen har en jobbarkompis lovat att öppna butiken, men jag ska försöka att inte bli alltför sen.

Om vädret tillåter så ska jag försöka åka till Rättvik på lite veteranbilsmarknad!

Nu ska här sovas!

2021-09-14

Det här med att skriva ”dagbok” på det här viset är kanske inte något som speciellt många uppskattar, men jag kommer att göra det när jag känner för det och när jag har något att ”säga”, sedan är det upp till var och en att läsa!

Tisdagen kom att bli ganska ok. Lagom av det mesta faktiskt. I morgon skulle jag tro att det blir en roadtrip till Hallstahammar för lite date med Johanna och lite husvagnsunderhåll!

Take care!

2021-09-13

Måndag den trettonde… Skulle lika gärna ha kunnat vara fredag den trettonde! Ni vet känslan? ”Varför klev jag ur sängen idag?”

Nåja, jag ska inte klaga egentligen. Jag kan ligga utan käpp och har fortfarande ett jobb att gå till och en frisk familj, men ändå… Jag tror att det är hösten som får mig att känna så här! Alla som känner mig vet att hösten inte är det jag älskar mest och jag kan lova att det inte blir bättre med åren!

Jag hoppas i alla fall att just du som läser detta har en bättre dag och att morgondagen blir bättre än denna usla måndag!

Söndag 12/9

En slö söndag.
Katarina jobbar, Julia har jobbat och Johanna är i Hallstahammar för att hon slutade sent i fredags. Ja jösses… Hösthelvetet är här trots att det är ganska varmt ännu.

Tanken var att jag skulle åka till Jönköping i helgen för att kolla på en husvagnsmässa på Elmia, men jag hoppade över det då jag hade hört att den var alldeles för liten för att åka 80 mil på en dag för. Så nu är man här och känner sig ganska rastlös. Det har dock medfört att jag putsat lite fönster och städat lite i kaoset på datorbordet! Inget ont som inte har något gott med sig.

I morgon är det måndag igen och allvaret börjar igen.

Tiden går fort!

Ja tänk… Nu har jag inget barn som går i grundskolan längre! Jag tycker inte att det var så länge sedan man fick vara med på den första skolavslutningen och i går gick Julia ut nian! Jösses säger jag bara! Var tar tiden vägen!

Nu ser vi fram emot en fin sommar där vi förhoppningsvis får göra sådant vi gillar. Gladast av allt är jag ändå för att båda tjejerna är hemma och att ingen av dem måste iväg och jobba. Johanna skall ju jobba på Falu Djursjukhus i sommar och Julia har fått ett sommarjobb på Carl Larssongården i Sundborn! Fantastiskt att få ha båda nära, men ändå att dom får jobba och tjäna lite egna pengar!

Idag är det lördag och jag vaknade strax efter 6 för att åka till Sveden och harva ridhus. Vad som sedan händer idag vet jag inte riktigt. Det ser ut att bli en regnig och inte så varm dag, så man får väl hitta på lite inomhusaktiviteter skulle jag tro.

Ha en fin helg!

Båtdag!

Åh vilken dag det har varit! Började med sjöfrukost, sedan tog vi en tur till på eftermiddagen. Fantastiskt härligt!

Ännu en söndag!

Ja, om veckorna går fort, så vet jag inte vad jag skall säga om helgerna! Poff säger det bara så är en helg förbi! Helt otroligt! Som jag har sagt många gånger innan så önskar jag att man kunde dra i bromsen så här mellan Hägg och Syrén. Allt är ju så vackert och det känns verkligen som att livet är värt att leva igen efter en lång hemsk vinter! Så känner jag ju varje vår och sommar, så det är inget nytt, men det känns som att det bara blir värre och värre för varje år som går!

Nu hoppas jag bara på att denna förbannade pandemi skall gå och dö, så att man kan börja att planera USA-resan igen! Det är hög tid att ge sig iväg nu!

Planerna för dagen då? Nja, jag vet inte riktigt, men jag tror att det blir plastarbete faktiskt. Jag skall försöka att fixa till främre stötfångaren på ”Bubben”… Johannas moppebil, som numera brukas av Julia. Det är en massa små sprickor vid de nedre fästena på den efter en olycka med tidigare ägare. Jag har dragit mig för att ta tag i det, men nu äntligen skall det väl bli av! Blir jag nöjd med resultatet så kommer det kanske någon bild här!

Until next time! Ha en bra en!

Lördag 8/5

Vilken morgon! Vaknade av ett extremt fågelkvitter utanför fönstret och trots att rullgardinen var neddragen så såg man att solen sken på sitt allra bästa sätt! Amigo talade om att han ville ha mat, så det var bara att lyda! Efter en liten paus efter maten så blev det en morgonprommis med killen och OJ vilken fantastisk vårmorgon! Kallt visserligen, men strålande sol och alldeles vindstilla! Får det här fortsätta så blir det en helt underbar dag!

Planerna för dagen är annars fönsterputs och om det blir väder till det, lite båtpolering.

Ta hand om er därute och ha en fin lördag!

Pissdag…

Skulle göra klart moppebilen så att jag skulle få garaget tomt, men du ska inte tro att jag hade fått hem rätt bromsbelägg!! Det är liksom inte så att man kan åka till OK och handla bromsprylar till en Microcar. Jaja… Bara att vänta ett par dar!

Valborg!

Då var det Valborgsmäss då! Kom på att vi firar 21 år i huset! Herreduminskapare! 21 år!?! Jag begriper inte var tiden tar vägen! Jag skall berätta anekdoten om när vi städade ur lägenheten vi bodde i och skulle flytta till huset lite senare. Det är en ganska dråplig historia!