Fyrfiligt och rebellmammor!

Håller på att få en kombinerad stroke och hjärtsnörp här! Läser dagens Falukuriren och ser att man ÄNTLIGEN kommer att börja bygga om den förstörda genomfarten genom Falun till att bli fyrfilig igen! Ok, inte hela vägen, men det är ändå en bra början! MEN… då kommer det några miljömuppar krypande så klart, i form av en obskyr grupp som kallar sig Rebellmammorna…

De skriker och gastar om att man inte skall betala pengar för att underlätta för biltrafiken?!? Men för helvete, släpp sargen, vakna och se er om! Det måste väl för höge farao vara bättre med bilar som rullar än bilar som står stilla och släpper ut avgaser? För inte ens rebellmammorna kan väl vara så dumma att de tror att man kan ta bort bilarna genom att knäppa med fingrarna? Eller vänta… jo, kanske det är just så de små liven tänker! Ja jösses!

Detta får mig ju direkt att bli sugen på att plocka ut Chevan ur garaget och låta V8’an mullra lite! Alltid kan man ju reta någon miljömupp!

Hörs, hej!