Båtbilder.

Några bilder från sjön. Borde bli flera under sommaren.

Sommaren 2019 blev vi med båt. Ett impulsköp som visade sig ganska lyckat. Grannen ville sälja en gammal Jofa Winth, med en 50Hk motor på, så vi slog till! Hon har inte fått något namn ännu, men vi jobbar på det!

2020-06-10: Idag fick vi tillbaka båten från service. Helt underbart att veta att snart är det dags för sjösättning! Nu skall vi bara fixa lite med bryggan och skaffa lite mer prylar till förtöjningen, sen är vi på gång!

2020-06-15: En stor dag! Nu ligger hon i sjön! Sjösättning vid Hälsinggårdsbryggan och en lite jungfrutur för året bort till den lånade bryggan. Nu får vi bara hoppas att hon trivs där så hon varken sliter sig eller sjunker!

2020-06-17: Idag var jag, Julia och en av hennes kompisar ner och skulle titta till båten, men eftersom vädret ju inte var fy skam så bestämde vi oss för att ta en liten sväng medan vi ändå var där. Det blev en liten runda runt Stabergs ö, Uddnäs ö och tillbaka igen. Skönt att höra lite vågskvalp!

2020-06-20: Hittills har midsommarhelgen bjudit på en hel del båtliv! Vi har åkt, badat, förtöjt och haft det riktigt bra! Idag var Amigo med och bevisade att han är en riktig båtvovve! Han till och med hoppade i sjön från båten!

2020-06-27: Idag fick Amigo stanna hemma, men Johanna, Julia och jag tog en tripp till Vika. På tillbakavägen blev det bad vid Jungfruholmarna och efter det lite sightseeing vid Roxnäs. Ännu en fantastisk dag på sjön med toppenväder! Några bilder från denna tripp ser du längst ned bland bilderna ovan.

2020-07-04: Tjejerna och jag tog en sen kvällstur in mot Främby udde. Det är så kul att någon tagit över och fixat till det stället. Nu skall det öppnas och välkomna gäster både med båt och från land! Efter titten där så åkte vi till Slussen och hem tog vi omvägen mellan St. och lilla Risö.

2020-09-12: Det börjar dra ihop sig till höst! Denna fruktansvärda hemska årstid då allt roligt tar slut! Snart är det upptagning och vinterfix av båten som gäller. Behöver jag säga att jag längtar till våren?