Semesterdagbok 24/6

Första dagen på den riktiga semesterperioden. Upp kl halv sex för att packa bilen och iväg halv sju mot Grisslehamn. Kom fram strax efter nio och fick köra ombord utan trängsel. Det blev en lugn, om än lite gungig överfärd över Ålands hav och när vi kom fram så hade vi inte så mycket att göra, utan vi gled runt och hade lite sightseeing tills nästa färja skulle ta oss sista biten ut till Lappo.

När vi var nästan i Hummelvik så ringde det från Ålandstrafiken och man meddelade att färjan vi skulle åka med var trasig och att det skulle bli förseningar innan nästa kunde komma. Vi åkte då runt ytterligare lite innan det var dags att köra ombord. Vi kom äntligen till Lappo i niotiden, hälsade och åt lite innan det var dags att packa ur väskorna ur bilen och hälsa på John B.