Semesterdag 12

Ännu en morgon med ett underbart sommarväder. Katarina Lucca och jag tog en morgonpromenad bort till Nytorp för att hälsa på lite. Efter promenaden blev det frukost och sedan åkte vi till Bergholm för att ta en tur med båten.

Johanna bestämde sig för att simma från Bergholm till gräsören. Vi puttrade bredvid henne med båten, men hon klarade simturen galant. Väl framme så badade och fiskade vi lite innan vi tog oss an den medhavda picknickkorgen. Mätta och glada promenerade vi upp på Gräsören och kikade vi runt lite.

Julia ville köra lite båt, så vi fixade det också innan vi åkte hemåt igen. 

Vi åt kvällsmat på Erkas och sedan åkte vi ned till Finvik för att spela Boule. Denna händelserika dag avslutade vi sedan med ett kvällsdopp på Bergholm innan det blev dags att möta John B.