Countryshow på Tyrol

Tog ledigt på fredagen för att åka till Stockholm och kolla på Tankarna med gästartister som dels fyller 50 år som band och dels höll en minneskonsert för Mats Rådberg.

Det var ju så klart den absolut värsta dagen på hela våren vädermässigt, men snö och blåst. Väl komna till ”Salarakan” så. hade en personbil med sommardäck kört fast i backen och jag var nästan helt säker på att här blir vi stående… Men som tur var så var det dubbelsidigt just där så vi kunde smita förbi. Söder om Enköping blev det bättre väglag och vi kom fram till Stockholm i god tid.

Det blev lite sightseeing i stan först och sedan en god middag på Wärdshuset Ulla Winbladh på Djurgården. Efter den goda maten så var det dags att köa i nästan en timme utomhus i iskylan innan vi fick komma in på Tyrol och bänka oss.
Vi bjöds på en toppenkväll med bra musik och duktiga artister.

Hemfärden blev också ganska spännande, för då hade temperaturen sjunkit till ca 4 minusgrader och allt var som en spegel. Norr om Enköping blev det dock mer vinterväg och det gick att höja farten lite. Jag parkerade hemma på gården kl 03:20 glad, nöjd och trött!

HÄR kan ni kolla ett litet filmklipp som jag fixat från fredagskvällen på Tyrol i Stockholm.