Helgen som gick…

… gick allt för fort som vanligt!

I lördags blev det utgång, med lite Rock’n Roll på falukrogen Dublin! En kollega spelade där med sitt band och det var ett helvetes drag!

I övrigt har det inte hänt mycket i helgen, men det är ju lite det som är tanken… Att man skall få tid att vila upp sig! Nu är det måndag och vi tar nya tag!

Hösttorsdag

Ja, nu känns det verkligen som att hösten har infunnit sig. Visserligen var det inte frost ute, men det kändes kyligt och allmänt ogästvänligt när jag flyttade min feta, frusna lekamen till bilen i sjutiden.

Nu skiner solen vackert och man skulle kunna förledas att tro att det är en riktigt varm och fin dag, men det är bara när man sitter inomhus och tittar ut. En fördel är i alla fall att det inte blåser lika jävligt som i går!

Ikväll blir det dock en del kul evenemang, jag skall försöka hinna både att åka till skjutbanan en vända, samt att åka ner till Säter på lite countryjam, så dagen blir nog inte så tokig ändå till slut!

Höstmåndag

Ja, nu känns det vad som komma skall! Temperaturen är visserligen hyfsat behaglig, men den kryper att längre ned på mornarna. Ännu har vi dock inte behövt att skrapa is, vilket jag är ytterst tacksam för!

Nu är det bara att jobba och slita med det man kan tills våren kommer!

Äntligen fredag!

Så var denna vecka slut! Visserligen har den gått ganska fort, men fredagen är lika välkommen för det! Jag hade tänkt mig en helg i husvagnen, men det blev inte så. En hemmahelg blir det nog, men med en kul happening på lördag kväll då älskade tjejerna kommer hem från sin resa till Prag!

I övrigt har jag inte så mycket att skriva om. Alla som känner mig vet ju att denna tiden på året inte är någon favorit och det medför att jag inte ser så stor anledning att skriva en massa här, även om jag skall försöka att skärpa mig! Jag skall faktiskt, från och med idag försöka att publicera en bild med en liten text varje morgon / förmiddag och se hur länge jag kan hålla i det! Pusha mig gärna och kommentera, så kanske det blir lite kontinuitet på det!

Slutligen passar jag på att önska en trevlig helg!

Tillbaka i vardagen!

Jahapp… Så var en vecka på Rhodos över. Dessutom har jag överlevt en vecka på jobbet redan, det får man väl säga var ganska stark gjort.

I morse tvivlade jag dock starkt på om jag kommer att överleva vintern i Sverige. Det var 4,5 grader varmt och alldeles äckligt dimmigt. Alltså, hjälp mig… Vad skall man göra för att en vinter skall försvinna, eller i alla fall gå så snabbt och obemärkt förbi som möjligt?

Nära nu…

…den 31/8 kl 12:50 lyfter planet från Arlanda. Fyra timmar senare landar vi på Rhodos. En vecka med sol och värme är just det jag behöver nu för att överleva vintern.

Bilen är bokad och hotellet lika så, så nu är det bara att vänta!

En vanlig torsdag.

Torsdag förmiddag en vanlig dag i… men vänta nu! Det är ju första augusti ju! JÖSSES! Var tog den här sommaren vägen? Ja, lite sommar är det kvar, men herreminskapare vad fort tiden går!

Det är en jäkla tur att det finns en Rhodosresa att se fram emot! 31/8 kl. 12:45 lyfter vi från Arlanda och återkommer inte förrän en vecka senare! Då förhoppningsvis har man fått ladda batterierna rejält så att man överlever en vinter till.

Funderingar.

Många tankar och funderingar blir det. Drömde inatt att jag skulle flytta till USA. Ja, det vore inte det sämsta känner jag, slänga allt vad ylletröjor och långkalsonger heter! (Självklart skulle jag inte flytta till öst, utan till västkusten.)

Jag börjar lessna på allt tjafs man ser och hör här och på allt daltande med allt och alla. Vi får inte själv bestämma hur mycket och när vi vill jobba. Vi får inte bestämma vem i ett förhållande som skall ta hand om barnen… Vi håller på att bli ett gäng nickedockor som till slut inte kommer att kunna tänka själva. Vart är vi på väg?

Jag säger inte att allt var bättre förr, men fan så mycket var det i alla fall.

Midsommar i Småland!

Midsommaraftonen är här! Den firas i Småland och närmare bestämt i Vimmerby i år! Att som dalmas åka till Småland på midsommar är ju lite udda, men i år fick det bli så då Julia skall jobba här i sommar!

Semestern har hittills gått bra och vi har hunnit med en student hemma innan vi for och nu har vi tillbringat några dagar här på Vimmerby Camping. En mysig camping vid sjön Nossen alldeles utanför Vimmerby. En annan fantastisk sak är att Johanna ville följa med oss i år också, vilket är så underbart!

Vill du läsa mer om vad vi har för oss på semestern så kan du kika i resebloggen.