Twice a day?

Två blogginlägg på en dag! Det är rekord på ganska många år!

Det var just det som fick mig att skriva detta. Jag satt och läste min gamla blogg, där jag har skrivit sedan februari 2006! Riktigt kul att läsa nu så här tio år senare! Mycket vatten har hunnit att flyta under de imaginära broarna och mycket har förändrats, men mycket är sig likt också faktiskt!

En sak jag skrivit massor om i gamla bloggen är mitt vinterhat… Det är exakt lika stort nu som då, om inte till och med ännu större! Kärleken till mina älskade ungar har också växt, fast man inte trodde att den kunde det. Mycket härligt har de bidragit med i mitt liv! Undrar vad man skulle ha gjort dessa år om man inte hade haft sina underbara barn?

Nu är det i alla fall dags att hoppa ned i lopplådan för några timmars sömn innan allvaret drar igång igen imorgon. Sleep tight where ever you are!