Jag blir så less…

Less på ryggradslösa människor, less på skygglappar som hindrar folk från att se, men allra mest less blir jag ändå på folk som inte kan, vill eller vågar se sanningen i vitögat!

Jag gjorde något i kväll som jag normalt sett inte gör och som jag nu inser att jag inte bör göra alls… Kollade lite snabbt på Dalademokratens hemsida! Denna vänstervinklade skitblaska som inte tillför något annat än lögner till världen! Den ledaren som fick mig lite närmare en hjärtinfarkt handlade om våldtäkter på festivaler… Jag tar mig friheten att citera några rader ordagrant från denna världsfrånvände skribent:

”Men hörni, vet ni en sak? Det här är inte direkt ett nytt påhitt, att killar, snubbar, män och gubbjävlar våldtar kvinnor. Det har hänt i alla tider, i alla länder. Men just precis den här sommaren verkar Sverige äntligen ha vaknat. Grattis.”

Jamen vad f-n är det du skriver människa?? Jo visst ja, det är ju en vänsterblaska, då kan man ju inte se sanningen i vitögat! ”I alla tider i alla länder”?? Jo, det är säkert i och för sig sant, men den här typen av brott har inte Sverige sett tidigare, det vågar jag lova! Skulle inte tro att Kalle, Pelle och Erik helt plötsligt fått för sig att bilda ringar runt tjejerna för att ostört kunna tafsa och våldföra sig på dem…

Jag kan inte annat än förfasas över hur det har blivit i Sverige. Skall det vara så förbannat svårt att se vad som håller på att hända? Skall det vara så förbannat svårt att inse att om vi skall kunna överleva här på ett någotsånär drägligt sätt så måste något göras NU! Jag hoppas innerligt att våra sk. folkvalda vaknar och gör något åt allt detta vansinne.

Respekt för andra människor är ett ledord som jag tror att man måste börja leva efter igen. Kvinnokampen i Sverige hade kommit ganska långt fram till för några år sedan, nu skall man helt plötsligt börja diskutera om man skall införa delade tider för män och kvinnor på badhusen… Vad för jävla vansinne skall komma härnäst? Slopa kvinnlig rösträtt kanske? Nej, nu måste alla ta sitt ansvar och se till så att vi kan vända denna utveckling till där vi var för några år sedan och sedan jobba åt rätt håll. Gör man sig skyldig till ett brott så skall man ha ett straff, självklart! Fångläger i Sibirien eller något annat riktigt avskräckande vore inte fel! Nåja, jag skall klura vidare på detta, men nu måste jag försöka glömma ovan nämnda tidning och dess blundande skribent innan jag faller ihop av raseri.