Semesterdagbok 27/7

Vi klev för en gångs skull upp i lite bättre tid för att åka ned till Bergholm och trimma lite och för att skura båten. Så klart glömde jag västen till trimmer, så att jag fick åka tillbaka för att hämta den. Efter trimningen blev det frukost på plättar och smörgås med gravad sik.

Det blev sedan en tur till stranden för Julia, mamma och mig medan Johanna var hemma med Lucca eftersom det var ganska varmt. På stranden blev vi överfallna av en fiskmåsmamma som hade förlorat en unge, vi såg sedan att den låg och flöt en bit bort.

Till middag åt vi Lappo Special, en underbar maträtt som består av en kycklingröra som är ugnsgratinerad på bröd med ost på. Eftersom det var sista kvällen på Lappo så var vi ju tvugna att ta en sista sväng till Bergholm för att ta en båttur och säga hej då till öarna.

En liten pilkastningsturnering blev det innan vi gick upp till stugan för att packa.