Semesterdagbok 28/7

Klockan ylade kl 06.45 och det var uppstigning för samtliga. Lucca såg ut som att han hade velat bita sönder det som störde sömnen. Vi packade klart det sista och fyllde bilen, gick ned till Erkas och sade hej då. Vi rullade mot hamnen för att köra ombord på M/S Alfågeln. Det visade sig att vi inte var bokade (fast vi var det) och höll inte på att få komma med, men till slut ordnade det sig. Vi satte oss i nedre salongen då det var lite moln på inkommande vilket gjorde det lite tvivelaktigt att sitta ute. Första resan gick bra och Lucca var ganska cool. Han fick hälsa på en 9mån. Labradorflicka, det var kul men lite scary tyckte han!


Körde av färjan i Hummelvik och rullade mot Godby där vi handlade lite, sedan direkt upp mot Eckerö och ombord på nästa färja. Två timmar och lite mat senare var vi åter på svensk mark. Vi tog omvägen via Storvreta för att hälsa på Nonno, Luccas uppfödare. En helt fantastisk upplevelse! Hon hade nämligen två små Bolonkavalpar och en Fransk Bulldogmamma där. Vi förälskade oss i valparna och Lucca i Bulldogmamman! 

Efter att ha slitit oss från alla gulliga upplevelser så rullade vi norrut via Gysinge till Torsåker där vi stannade för lite mat. Fick tips om Gästis i Torsåker som till och med tillät oss att ha Lucca med på uteserveringen, alltså ett toppenställe. Att maten var god gjorde inte saken sämre. 


Efter att magarna hade fått sitt så rullade vi direkt mot Hosjö för att ladda om för nästa äventyr.