Aftonbladet…

…gör mig vansinnig. Hur många gånger har jag inte lovat mig själv att ta bort denna skit-tidnings app från min telefon? Alla dessa skriverier om Trump börjar verkligen urarta! Man skriver att han är sinnessjuk, att han gör si och gör så, och ja visst… Media skall bevaka nyheter, men var fasen finns den objektiva rapporteringen? Inte i AB i alla fall. Man har även rapporterat om att vår sk. Stadsminister har fördömt Trumps handlande att stoppa inresa från vissa länder. Om detta uttalande har ett uns av sanning i sig så är det minst sagt beklämmande ur svensk synpunkt tycker jag. Jag menar, vem fan är svetsarn att bedömma hur Trump styr USA? Hade vi gjort som Trump gör så hade vi kanske inte varit där vi är idag. Om man skall hjälpa människor på flykt och människor i nöd, så kan man inte bara öppna sina gränser och ta emot nödställda människor utan att ha en plan för hur dessa skall integreras och hjälpas i steg två. Jag vill också att vi skall hjälpa folk som lider, men jag vill inte att det skall ske som det gör nu. Jag anser att det inte är att hjälpa om man först skall ta emot tusentals människor som man sedan bara flyttar runt som paket.

Usch vad jag gnäller, nu skall jag försöka att vara snäll ett tag! Utan Aftonbladet!