Vinterelände!

Det är inte alla dagar som är bra dagar. Idag är en sådan dag. -20 grader och allmänt ruggigt, dessutom är dalarnas alla sniglar ute på vägarna! Jag kan inte för mitt liv begripa varför man skall ligga i 90km/h i vänsterfil på en motorväg när man bevisligen inte tänker köra om någon! Visst kan det vara halt fläckvis, men då kan man ju ligga i sina 90 i högerfil om man inte anser att man vill köra fortare. Sådana här mornar önskar man att man hade en Dodge RAM eller nåt annat kraftigt så att man kunde knuffa vederbörande framför sig!

Nu är det dock ljusare på morgonen och faktiskt lite ljus kvar när man åker hem på kvällen så hoppet lever faktiskt! Den värsta tiden är över!

På fredag skall vi åka upp till Särna för att ta farväl av en älskad släkting som har lämnat oss. Ser inte fram emot en sådan resa, men begravningar är ju ändå en del av livet tyvärr.