Miljön i Sverige!

Man har sagt att miljön är viktig! Ja, nog är den det, men frågan är väl snarare om vi i Sverige skall behöva agera som vi gör när det gäller miljön, eller om det faktiskt handlar om helt andra saker.

Jag tror, utan att ha belägg för det jag tror, att man använder oss hårt arbetande människor som mjölkkor för att klämma ut några extra skattemiljarder med hjälp av lite plastskatt, påsskatt eller vad det nu är för vansinnigheter man hittar på!

Ja men titta på en världskarta! Var har man miljöproblem? Var ligger Sverige? Just det! Det är inte ens i närheten… Ändå skall vi svenskar som redan är beskattade långt upp över öronen beskattas ytterligare av imbecilla politiker som gör allt för att kunna bekosta helt andra saker än det dom påstår!

Nej, jag hoppas att fler får upp ögonen för dessa världsfrånvända dårar och vaknar inför nästa val, så att ett litet fyraprocentsparti inte får förstöra mer i detta land än vad de redan har gjort!
Det är väl nog illa att vi skall leka socialtjänst åt hela världen, nu ska vi tydligen leka städ och saneringsfirma också! Eller vänta lite nu… kan det vara så att dessa två hänger ihop på något mysko vis… Tåls att ifrågasätta!