Vem skall man tro på?

Ja, inte vet jag…
– En stadsepedemiolog som lovar att ”i Sverige sprids inte smittan” och som hela tiden ändrar sina spådomar?
– En folkmassa som helt ohämmat reser till fjällen trots tydliga symptom, eller som träffas på ”Medis” och firar in helgen?
– Hysteriker som skriker att ALLA borde sitta i karantän och inte gå utanför dörren?

Jag skulle vilja säga att man skall sätta sig ned och fundera ett tag. Läsa trovärdiga forskarrön och seriösa sidors slutsatser. Jag är ingen expert, jag vet inte heller vad som är det rätta att göra, inte alls faktiskt. Jag har aldrig varit så kluven någon gång ärligt talat. Jag brukar alltid sätta mig in i saker och ting för att bilda mig en egen uppfattning, men denna gång är det svårt.

Jag hoppas innerligt i alla fall att detta virus ger med sig snart så att människorna i landet mellanmjölk kan få börja att leva igen. Fortsätter det så här så kommer den ena katastrofen att avlösa den andra, det är min högst personliga uppfattning.

Passa nu på att ha en så bra helg som det bara går, ta en promenad i skogen eller åk en sväng till en plats dit du önskat åka, men som du aldrig tagit dig tid till.
Nu skall här ätas frukost!