Återbetalning!

Ja jösses! Undrens tid är ännu inte förbi! I går fick jag ett mail från Ticket Resebyrå, att man hade betalat tillbaka pengarna för våra flygbiljetter! Nja, nästan allt i alla fall förutom ett avdrag för någon bokningskostnad, men det känns som att man kan överleva i sammanhanget!

Nu är det bara att fortsätta att bearbeta Myplanet i Göteborg så att vi får tillbaka så mycket pengar som möjligt även från dem. Om det skall kunna bli någon resa när allt helvete har lugnat sig så är jag ganska beroende av dessa pengar,

Du tycker kanske att jag är småaktig och girig när jag bråkar om pengar fast folk dör runt om i världen och allt är upp och ned? Ja, men tyck det då! För mig är detta också viktigt! Jag hade sett fram emot denna resa så länge och det känns som om det inte är mycket som hade kunnat vara värre än att snubbla på målsnöret!

Nu skall kaffet drickas ur, jag skall gå ned i garaget och försöka få ur ett tändstift ur Cheven för att sedan åka och skaffa åtta nya. Puss!