Solen skiner!

Ja visst gör den, men vad hjälper det känner jag…

Visst, man skall vara positiv och vara glad för det man har och det man kan göra, men i dessa tider är det inte lätt!

Läste precis att Big Lake Run är inställt. Ett evenemang som är en av sommarens höjdpunkter för oss bilintresserade. De flesta av alla andra biltillställningar är också inställda. Det verkar också som att det inte alls är självklart att det skall kunna gå att resa inom landet och t.ex. campa i sommar heller. Det är en jäkla tur att man i alla fall har båten! I värsta fall får det bli en sommar på Runn!

Ja, jag vet att jag låter som en gammal gnällgubbe som bara klagar på småsaker i det stora hela, men just för mig och i min lilla värld känns det riktigt tråkigt!

Nåja, färdiggnällt för idag. Nu skall jag dricka mitt morgonkaffe, sedan skall jag se om jag hittar en tändstiftnyckel så att jag kan byta tändstift i 57an. Sedan kanske det kan bli en liten mystur i den på eftermiddagen i alla fall!