Politikerförakt

Hur räknar politikerna med att dom skall kunna få ett förtroende från sina väljare? Inte kan det då i alla fall vara genom hårt och seriöst arbete så som vi vanliga dödliga får lov att agera… Nej, den som ljuger och myglar värst verkar vara den som får de högsta applåderna!

I vår kommun har man bestämt att stänga ned så gott som alla fritidsgårdar. Ja, det är ju inget nytt i sig, så har man gjort till och från ända sedan jag var grabb någon gång på 80-talet, men det som gör mig fundersam, arg och ledsen är att folk aldrig lär sig. Om ca fem år så kommer någon kommunpamp eller politiker att säga ”hmm… vi kanska skall ta och öppna några fritidsgårdar i kommunen för att se om vi får bukt med den ökande kriminaliteten hos ungdomarna”. Ja kära politiker, eller så kan ni ju ge fan i att stänga dem från första början och kanske angripa problemen från rätt håll för en gångs skull!

Fy fan vad less jag blir på inkompetenta människor på fel plats.