Konstig värld!

Ja märkligt är det sannerligen på vår jord idag! Vi har en viruspandemi som gör att vi knappt kan åka någonstans, som delar familjer i generationsklyftor men som också delar människor vad gäller åsikter om hur vi hanterar detta virus.

Vi har dessutom en statsminister som minst av allt gör det han ska. Istället för att ta hand om sitt land och sitt folk så har det tydligen brunnit helt i skallen på honom och nu delar han ut många miljoner i bistånd till länder för att dom skall kunna betala sin statsskuld! Jösses säger jag bara vilken veritabel galning!

Vad som skall ske i sommar har jag ingen aning om, för några längre resor lär vi ju inte få göra. Tur att vi köpte båt förra sommaren, för det nöjet kan i alla fall inte virushelvetet ta ifrån oss. Att det sedan blir några vändor med vagnen är helt klart, vart det bär iväg är dock mindre klart.