Glad Midsommar!

Då är vi redan framme vid midsommar! Varför skall den tid på året som man älskar allra mest gå så förbaskat fort? Ljuset, grönskan och den begynnande värmen även på kvällar och nätter! Helt fantastiskt underbart!

Till helgen så blir det inte så mycket äventyr som det brukar vara för oss. Vi blir hemma och tar det lugnt mest. Funderade ett tag på att ta båten till Torsång i morgon, där det brukar vara båtparad, men jag tror att jag väntar lite med det äventyret tills det är lite mindre mängd båtar att trängas med, men en båttur blir det absolut ändå.

Hoppas att alla håller sig friska i denna konstiga tid, så att ni får njuta av sommar och de fina dagar som kommer. Mina tankar går till de som av en eller annan anledning sitter ensamma eller som har mist någon eller några som står dem nära. Just i högtider så är det speciellt jobbigt, det vet jag av egen erfarenhet. Dessutom finns det faktiskt de som blir ofrivilligt ensamma trots att dom nära och älskade finns kvar, men av en eller annan anledning inte delar sin tid med dem och det är faktiskt ännu värre!

Som sagt, till er som vill och känner sig manade att ta emot min önskan, så kommer den här…

TREVLIG MIDSOMMAR!! Just ja… Ta det lugnt med sillen! 😉