Semesterdag 20

Idag blev det dags för en shoppingtur till Karlstad. Tjejerna shoppade medan Katarina och jag gick en promenad med Amigo innan vi tog en biltur och kollade på campingen på Hammarö och på Forsbergs Fritidscenter. Vi hämtade tjejerna som hade gjort en hel del fynd och vi bestämde oss för att följa en god väns rekommendation och besöka ett café utanför Grums som heter Värmskogs Café och testa deras räkmackor. Jag tog en macka med 300g handskalade räkor på och Katarina tog en med 150g. Jag kan lova att vi blev duktigt mätta! Tjejerna och Amigo fick lov att äta i bilen för det spöregnade ute så vi kunde inte sitta där och inne fick vi inte sitta med hund. Vi åkte sedan tillbaka till campingen via affären där vi provianterade för morgondagens frukost. Kvällen bjöd mest på lugn och ro innan det var dags att avsluta dagen.