Semesterdag 21

Efter gängse morgonrutin och frukost, bestämde vi oss för att åka till Rottneros Park. Det var en del kö in i parken, men sedan var det ganska luftigt. Vädret var bra och vi strövade runt lite och kollade på alla fina arrangemang och byggnader som finns där. Amigo skötte sig exemplariskt och fick till och med ta ett dopp i en fontän som den värsta Anita Ekberg!
Vi rullade sedan mot Gettjärn för att säga hej till grannen Henrik som var på besök hos sina föräldrar. Det blev en stunds trevlig samvaro med gott fika och fin utsikt. Efter besöket rullade vi norrut för att se den vackert belägna vägen mellan Gettjärn och Gräsmark, men så klart öppnade sig himlen när vi nådde fram till målet. Vi vände i Gräsmark och rullade söderut igen.
Vi var hungriga och vi bestämde därför att käka på Diner 45 som ligger alldeles bredvid vägen med samma nummer. Oj vad mätta vi blev!
Nästa besöksmål på Henriks lista var Tossebergsklätten, en hög bergknalle vid Stöpsfors som har en av Sveriges brantaste asfalterade vägar. BMW’n fick jobba hårt uppför vägen, men vi människor belönades av en vidunderlig utsikt när vi kom upp! Visserligen var utsiktstornet som finns däruppe stängt, men den utsikt vi fick från marken var fullt tillräcklig.
Efter alla dessa upplevelser så var vi ganska nöjda. Vi rullade tillbaka mot Sunne och vagnen, vi slappade lite och beundrade en underbar himmel som visade sig i både rosa, rött och orange