Semesterdag 22

Allt roligt måste ju som bekant ha ett slut och så även denna mysiga semestertripp. Vi plockade ihop i vagnen och rullade till receptionen för att checka ut. Vi hade dock en sevärdhet kvar att uppleva innan vi drog oss hemåt. Det var Selma Lagerlöfs hem, Mårbacka, som ligger på östra sidan av Fryken. Vi ställde oss på bussparkeringen där och gick först och beundrade trädgården innan Mamma, Julia och jag gick en guidad visning i huset. Johanna anmälde sig frivillig att stanna ute med Amigo. Efter att ha varit så kulturella så rullade vi, med ett tankstopp i Sunne, tillbaka mot Dalarna. Vi stannade i Vansbro och provianterade lite och stannade på en grusplan bakom ett hotell i Dala Järna för att äta. Sista stoppet denna resa blev på en bondgård i Dala Järna, där man fixat ett café i ett fårhus. Där fikade vi, samt beundrade kattungar, grisar och kalvar. Nu fanns dock ingen återvändo… Vi rullade mot Hosjö, dit vi anlände i 18-tiden.