Lycka igen!

Som jag sa förut, så tenderar jag mest att skriva här när jag är arg, ledsen eller upprörd. Jag skall försöka ändra på det nu. Livet är alldeles för kort för att gå omkring och vara förbannad i onödan!

Igår kom Julia hem från sin Uppsalavistelse och kan ni tänka er… i kväll skall jag få hämta hem även Johanna från tåget! En sådan sak är faktiskt värd att vara lycklig för! Älskade ungar om ni bara visste hur mycket ni betyder för mig! Ni gör mitt liv värt att leva!

Detta är ju också en helg för eftertanke och minnen. Ljus skall så klart tändas och som tur är hade jag en snäll kompis från Idre på besök här i går som lovade att tända lite ljus på mammas och pappas grav. Tack snälla du för hjälpen!

Helgens planer då? Nja inte så värst mycket lär det väl bli. Det mest vettiga jag skall syssla med är att köra iväg husvagnen på vinterförvaring. I den bästa av världar så blir nog det sista gången får jag hoppas. Jag blev så sugen redan i år på att köpa vinterdäck till den och börja att vintercampa, men då hade jag ju redan bokat plats på förvaring, så vi får börja nästa år!

Ha nu en fin Alla Helgons helg och var rädda om er!