Roadtrip

Hemma igen efter en 40-milatripp. Hosjö, Västerås, Uppsala och hem till Hosjö igen! Åh vad det är skönt att få sätta sig bakom ratten och bara dra iväg. Antar att jag är en konstig kropp, men jag tycker att det är lika kul idag att köra bil som när jag tog körkortet i februari 1987.

När man börjar tänka så, så börjar man ju även tänka på hur många mil det har blivit genom åren. Som jag kör nu så blir det ca 3000 mil per år iaf. Vad blir det då? Jösses… det blir 99 000 mil! (Skulle iofs tro att det är mer med tanke på hur mycket jag har flängt och farit när jag var yngre!

En inte lika angenäm tanke blir ju kostnaden… Om vi leker med tanken på att det har blivit ca 100 000 mil och snittpriset på bensinen kanske bör vara 10:- per liter med tanke på att den nu kostar ca 14:- och 1987 ca 4:-. Då skulle jag alltså gjort av med ca en miljon kronor bara i drivmedel! Jeezuz!! Ok Stefan L och alla miljömuppar i regeringen, här ser ni en som i alla fall bidragit till diverse skatteintäkter till landet lagom!