Annandagen

Tänk att dessa underbara juldagar gick så sanslöst snabbt! Nu är det annandagens kväll och vi har verkligen tagit tillvara på tiden! Bara slappat och gjort det som vi känt för.

Julaftonen blev det en tur till hundhagen så Amigo skulle få springa av sig lite, sedan ett besök hos en bekant som skulle sitta ensam på julafton. Vi for dit med lite godis till henne som vi lämnade av så Coronasäkert som det gick. Sedan blev det hem för att möta Kalle Anka! Julmiddag och julklappsutdelning stod näst i tur på programmet.

Juldagen blev väldigt lugn! Bara att slappa och göra minsta möjliga! Helt fantastiskt skönt faktiskt!

På annandagen blev det dock lite mer aktivitet. Då tog vi en promenad i Sanders Gammelskog alldeles utanför Falun. Lite bilder från den trippen hittar du HÄR. Till middagen blev det hämtmat från Pinchos!