Vinterhelvete

Jag har länge funderat på det här med att flytta till ett varmare ställe. Södra Spanien, Kalifornien eller något annat ställe där vintern är en mindre plåga än vad den är här i Sverige. Varför har jag inte flyttat då? Tja, av flera anledningar faktiskt. Feghet är väl en stor bidragande orsak, familj och jobb är så klart andra orsaker. Tänk att få elda upp mössor, långkalsonger och vinterjackor! Vilken underbar känsla!

Jo jag vet att jag kan verka patetisk när jag så gärna vill slippa vintern och sedan inte gör något åt det. Men vem vet… En dag kanske det kommer!

Nu är det i alla fall januari, ljuset håller på att återvända och idag såg vi faktiskt solen en stund. Jag måste säga att jag känner mig redan mycket mer tillfreds än jag gjorde i november. Om vi nu bara överlever januari, februari och halva mars, så är det ju kirrat!