Tisdag 23/3

En jobbdag som alla andra, fast ändå inte! Det är ju Julias födelsedag idag!

Vi vaknade lite extra tidigt för att kliva upp och gratulera henne. Det blev ett snabbt firande innan jag skulle ge mig iväg till jobbet. Där var det halv kaos! Kul med mycket folk, men alla behöver ju inte komma på samma gång kan man tycka!

Efter jobbet åkte jag till Coop och hämtade maten som vi hade beställt och sedan direkt hem. Johanna hade gjort sig klar att åka till Uppsala, för hon skall börja sin praktik där i morgon, men typiskt nog så hade hennes ena Marsvins operationsärr börjat att gå upp, så det blev en smärtsam separation. Hon gav sig i alla fall iväg och vi som blev kvar hemma lovade att hålla koll och ringa till veterinären i morgon för att kolla upp hur vi skall göra med den lilla tjejen!

Nu återstår bara ett möte med herr John B