Torsdag 25/3

Helgen närmar sig och det är lönedag! Ganska fin kombo skulle jag vilja säga. Nu är det dock lite tråkigt att man inte kan ge sig iväg på någon större evenemang just nu, men drömma kan man ju i alla fall.

Nästa vecka skall vi plocka ut husvagnen! Det blir en intensiv torsdag eftermiddag för att göra den i ordning inför påsken, då vi äntligen skall få komma ut på lite kvalitetstid igen!

Jobbet idag har avlöpt utan större missöden och utan allt för stora inslag av stress, vilket är väldigt skönt! Kvällen har också varit så bra den kan, så jag har inte mycket att klaga på!

Skall man nu klaga så skall det väl vara på den här förbannade pandemin och allt runt den! Såg på ett forum i mitt Facebookflöde en dam som uttryckte sin oro för att ta Astras vaccin och skrev ärligt om det hon kände. Hon ville gärna ta vaccinet, men skrev att hon nog inte vågade om det skulle bli Astras hon skulle få. Hon blev så påhoppad av dessa vaccinanhängare, där en till och med skrev att hon minsann skulle få avsäga sig sin plats på IVA om hon blev sjuk! Vilka förbannade idioter det finns i detta land och den här pandemin verkar att ha lockat fram dem alla! Det är väl för helvete ett fritt land! Vill man inte ta vaccin så slipper man och då skall man heller inte bli påhoppad av en massa självpåtagna förståsigpåare!

Over and out!