Roadtrip Uppsala och sängbygge!

Helgen lider mot sitt slut och jag kan bara summera som så många gånger tidigare att det går alldeles för fort när man är ledig!

Lördagen bjöd på en tur till Uppsala tur och retur för mig, Julia och Amigo. Där hjälpte vi Johanna att hämta och montera hennes nyinköpta säng, samt en massa annat småplock. Vi käkade middag tillsammans och rullade hemåt igen när det mesta var klart. Hemkomst ca 01:00

Söndagen skulle jag vara en av mina bästa vänner behjälplig med ett husvagnsköp, det blev dock ingen husvagn denna gång då objektet inte motsvarade förväntningarna. Nåväl, nya friska tag!

Söndagen i övrigt har väl mest gått i slöhetens tecken. Jag har småfixat lite här hemma bara och egentligen inte gjort något vettigt alls. Fick ett besked som gjorde mig lite fundersam ang mänskligheten, men jag antar att det bara är att rycka på axlarna och går vidare utan att reflektera så mycket på det. Fattar bara inte vad det är för fel på folk som inte kan öppna käften och tala klarspråk istället för att hela tiden linda in allt de säger i gåtor och metaforer. Nåja, jag gör som hundarna… Går det inte att äta så pissa på det och gå vidare!

Nu väntar lite varma mackor innan det är dags att ladda inför en arbetsvecka igen!