Ännu en söndag!

Ja, om veckorna går fort, så vet jag inte vad jag skall säga om helgerna! Poff säger det bara så är en helg förbi! Helt otroligt! Som jag har sagt många gånger innan så önskar jag att man kunde dra i bromsen så här mellan Hägg och Syrén. Allt är ju så vackert och det känns verkligen som att livet är värt att leva igen efter en lång hemsk vinter! Så känner jag ju varje vår och sommar, så det är inget nytt, men det känns som att det bara blir värre och värre för varje år som går!

Nu hoppas jag bara på att denna förbannade pandemi skall gå och dö, så att man kan börja att planera USA-resan igen! Det är hög tid att ge sig iväg nu!

Planerna för dagen då? Nja, jag vet inte riktigt, men jag tror att det blir plastarbete faktiskt. Jag skall försöka att fixa till främre stötfångaren på ”Bubben”… Johannas moppebil, som numera brukas av Julia. Det är en massa små sprickor vid de nedre fästena på den efter en olycka med tidigare ägare. Jag har dragit mig för att ta tag i det, men nu äntligen skall det väl bli av! Blir jag nöjd med resultatet så kommer det kanske någon bild här!

Until next time! Ha en bra en!