Tiden går fort!

Ja tänk… Nu har jag inget barn som går i grundskolan längre! Jag tycker inte att det var så länge sedan man fick vara med på den första skolavslutningen och i går gick Julia ut nian! Jösses säger jag bara! Var tar tiden vägen!

Nu ser vi fram emot en fin sommar där vi förhoppningsvis får göra sådant vi gillar. Gladast av allt är jag ändå för att båda tjejerna är hemma och att ingen av dem måste iväg och jobba. Johanna skall ju jobba på Falu Djursjukhus i sommar och Julia har fått ett sommarjobb på Carl Larssongården i Sundborn! Fantastiskt att få ha båda nära, men ändå att dom får jobba och tjäna lite egna pengar!

Idag är det lördag och jag vaknade strax efter 6 för att åka till Sveden och harva ridhus. Vad som sedan händer idag vet jag inte riktigt. Det ser ut att bli en regnig och inte så varm dag, så man får väl hitta på lite inomhusaktiviteter skulle jag tro.

Ha en fin helg!