Fredag igen!

Jahapp… Så blev det fredag igen då. En kall och grå fredag i början av december där det knappt blir ljust på hela dagen! Hör du vad positiv jag är? Jo, jag vet… Vill inte vara sådan, men vad fan skall man göra när man verkligen hatar höst och vinter? När läget i övrigt är som det är så blir det ju inte mycket bättre heller. Elpriserna är rekordhöga, dieselpriserna är rekordhöga, det enda man kan glädjas åt är att MP försvann!

Om jag skulle försöka vara lite positiv då? Ja, det finns så klart ljusglimtar! Det bästa är väl att en närstående person fick ett bra besked ang sin sjukdom i går! Det är verkligen något att vara både glad och tacksam för! Snart är det vintersolstånd, det är sannerligen också något att vara glad och tacksam för! Ja du ser… jag är inte bara en gnällgubbe!

Nu skall det jobbas klart här för att sedan tas helg! Ikväll blir det inte många knop gjorda, men sedan i helgen skall jag försöka att byta bakaxel på moppebilen som står i vägen i garaget!

Lev väl och ta´t lugnt!