Dan före dan…

Ledig dag! Hade tänkt att åka till jobbet ändå för att vara med på den traditionella julfrukosten som vi brukar ha sista arbetsdagen före jul, men i år blev det av flera anledningar inte så. Tråkigt men ändå ganska skönt att få slappa här hemma innan dagens sysslor drar igång.

Inatt väcktes vi av telefonen strax efter 02:00, en äldre bekant som har en bäckenskada efter ett fall ringde och berättade att det gjorde så ont så att det inte gick att ta sig ur sängen. Vi har nycklar dit och vi åkte dit för att släppa in ambulansen som var tillkallad. Efter detta var det lite svårt att somna, så jag tror klockan var 5 innan jag kunde stänga mina blå.

Idag blir det att klara av de sista förberedelserna inför morgondagen. Lite handling, lite pyssel och en del mys så klart eftersom Johanna är hemma och vi kan vara alla tillsammans!

Passar på detta sätt att önska alla en riktigt God Jul!