Måndag igen

Det blir inte så mycket uppdaterat här… Skulle kunna skriva massor om allt vad som händer i världen. Krig, elände och allt vansinne som sker även inom vårt lands gränser, men ska sanningen fram så orkar jag inte. Jag har kommit till det stadiet att jag inte orkar bry mig längre. Ja, jag vet att det är farligt att resignera, men vad fan hjälper det att hetsa upp sig och att gå runt och oroa sig? Inte ett dugg faktiskt! Jag lär inte kunna påverka Putin, jag lär inte kunna påverka de förbannade miljömupparna i regeringen som håller på att ta livet av oss och jag lär inte kunna påverka något annat av vikt heller, så varför bry sig?

Jag håller mig till att vara egoist. Att hålla tummarna för att mina underbara barn skall få det bra och att vår lilla plats på jorden skall få finnas kvar. Jag hoppas också innerligt på att det blir ett regimskifte i Sverige i September, inte för att jag tror att det blir så värst mycket annorlunda, men kanske miljömupparna försvinner och bara det skulle vara värt så fantastiskt mycket!

Så… då har jag spytt ur mig lite frustration, nu kan jag försöka fortsätta min måndag!