Junilördag!

En lördag i mitten av juni, snart midsommar… Ja ni hörde, midsommar om mindre än en vecka!?! Var tar tiden vägen? Det var ju nyss mars och man längtade som en tok efter våren och sommaren och så plötsligt så har hela våren passerat och nästan hela försommaren!

Lev här och nu, fånga dagen och njut av den dag som är idag säger de kloka. Ja visst, jag försöker, men sedan kommer ju något som heter livet emellan… Arbete, måsten och en massa annat som man inte kan påverka så lätt och vips så sitter man där i oktober igen!

Är det inte ganska fascinerande hur samma tidsrymd på hösten kan kännas så oändligt mycket längre än motsvarande tid på våren? Nåja, jag vet att jag gnäller och jag lovar att försöka ändra på det, men sedan känner man. sig bara otillräcklig och då trillar man dit igen.

Idag skall jag i alla fall försöka att putsa lite fönster, sedan är resten av helgen helt oplanerad. Det är något jag verkligen uppskattar i denna hektiska tid, att bara få vara utan att ha något planerat!

Hoppas att du också får en fin helg och en fortsatt underbar sommar!