Krig, skjutningar och helvete!

Vad är det för värld vi lever i? Det skjuts svenskar i Bryssel, det är krig i vår närhet och ingen tycks göra något åt det!?!

Jag överhörde ett samtal i går. Ett par satt och ondgjorde sig över att de där svenskarna blivit skjutna i Bryssel. ”Det är de där koranbränningarnas fel” sade den ena och den andra höll med…

Men för helvete!! Skärp er! Det är INTE koranbränningarnas fel! Visst, det är dumt att elda med böcker, av vilket slag det vara må, men det är inte där vi har grundorsaken till att de där svenskarna sköts till döds. Orsaken är att de regerande i detta land har godhetsknarkat alldeles för länge. Vi har, återigen, varit hela världens socialtjänst och öppnat våra gränser för allsköns bråte och resultatet av detta ser vi nu (eller i alla fall början av det) för det kommer att bli värre, tro mig!

Hade den rödgröna röran fört en ansvarsfull migrationspolitik så hade ingen känt sig manad att bränna böcker, vi hade inte haft en massa sprängningar och skjutningar och vi hade kunnat hjälpa de människor som faktiskt har anledning att fly hit för att undkomma vidrigheter i sina länder! Idag lider både dessa människor och vi, de enda som har det ”bra” är de kriminella och vissa valda delar av IS som vi släppt in genom våra öppna gränser.

Jag har två saker att säga om detta… FY FAN