En galen värld…

Vissa pratar om att världen håller på att gå under. Vissa pratar om att Sverige håller på att gå under. Andra säger att det har aldrig varit så tryggt att bo i Sverige som det är nu. Fan trot säger jag. Hoppas att jag inte har rätt, men jag tror att vi kommer att ha ett inbördeskrig i Sverige inom tio år.

Hoppas innerligt att jag har fel, men jag tror tyvärr inte det. Det enda som möjligen skulle kunna stoppa det här vansinnet är att vi unisont slår till bromsarna, stannar upp, tänker på vad det är vi vill och vart vi skall ta vägen och sedan agerar därefter. Vill vi att våra barn skall få växa upp i otrygghet och våra döttrar skall löpa 50% risk att bli våldtagna innan dom fyller 20 år, ja då skall vi fortsätta som vi hittills gjort. Vill vi däremot vända ”skutan” innan det är alldeles för sent, ja då måste vi agera nu och vi måste agera å det kraftigaste!

Det är val i år… Hoppas innerligt att folk verkligen sätter sig in i vad som händer och vart man vill ta vägen! Att man öppnar sina ögon och att man inte bara tittar utanför sin egen dörr, utan att man verkligen ser till hur saker och ting funkar i övriga landet. Vill man att ens nära och kära skall dö för att ambulansen inte vågar komma utan polisbevakning? Vill man att ens barn eller barnbarn skall bli våldtagna på en så trygg plats som biblioteket? Vill man att sjukvården skall utarmas för att pengarna skall gå till ”viktigare” saker?

Jag kan inte förstå hur vi har kunnat hamna i den situationen. Folk skyller på än det ena och än det andra, men det finns bara en enda sak som allt detta kan skyllas på, och det är våra politiker! Hur fan kan man styra ett land på det sätt som skett de senaste åren? Många skyller ofta på invandrarna, javisst… det är ju så att de flesta våldsbrott, speciellt i förorterna, begås av människor av ickesvensk bakgrund, men jag hävdar ändå att det inte är deras fel, för de människorna skulle göra lika oavsett var de befann sig. Felet är de idioterna till politiker som släppt in en massa kriminella element utan någon som helst kontroll! Det skadar oss, det skadar alla de flyktingar och invandrare som är skötsamma och som bara vill komma ifrån just det här helvetet som vi nu ser växa fram i vårt land. Jag bönar, ber och hoppas på att såpass många har insett att det håller på att gå åt helvete, så att man röstar på ett bättre alternativ i september! Skall Sverige fortsätta att styras av någon inkompetent rödgrön jävla röra i fyra år till, då lovar jag att jag kommer att göra allt för att själv bli en flykting. Då skall jag försöka att söka upp ett land med mer stake, som verkligen inte viker sig för en massa slödder!

Tack för mig!