Hösten

Då sitter man här igen, med svarta avlövade björkar och vinden vinande runt knuten. Det är nu som jag vill göra björnarna sällskap i idet! Varför skall det vara så svårt att finna en väg till att kunna få ha sommar året om? Jag trivs med livet i övrigt, men inte med dessa eländiga höstar och vintrar. Jag känner hur det begränsar mitt sätt att leva och jag vill så gärna få leva året om!

Hade jag varit en risktagare, eller i alla fall en lite mer vågad person, så hade jag ordnat så att jag kunnat ta familjen med mig på ett års provboende på någon varmare plats. I alla fall som ett test för att se om övriga familjen skulle kunna acceptera det. Nu är jag tyvärr inte sådan som person, utan får väl dessvärre försöka acceptera en till helvetes höst och vinter, innan jag kan leva upp igen och njuta av våren!