Helg och Corona!

Ja, vad skall man säga? Är det inte det ena så är det det andra som flickan sa! Det är inte utan att man börjar misströsta faktiskt!
Största felet i allt detta skulle jag nog vilja tillskriva diverse media faktiskt! Man vrider och vinklar allt till oigenkännlighet. Ta bara Coronaviruset som ett exempel, javisst är det otäckt med ett nytt virus på ingående och visst har det visat sig att vara mer dödligt per insjuknad, men hallå… En vanlig influensa är fasen så mycket mer utbredd och skördar därför fler offer! Visst skall man vara aktsam, noga med handhygien mm, men man ska väl för den sakens skull inte skrämma ihjäl folk!

Nej, nu längtar jag till den 8/4 när vi äntligen får lyfta mot det förlovade landet i väster! Åhh så roligt det skall bli att få åka runt där i hela tre veckor!