Tack Trump!

Tack Trump och tack Corona! När jag vaknade i förrgår morse så möttes jag av nyheten att herr president hade stängt USA’s gränser för alla från Europa utom England! Jaha… Tack då för fan! Det var den resan det!

Det är som jag alltid sagt, jag skall inte planera någonting… Inte möjligen mer än vad jag skall göra samma dag, för planerar jag något annat och lite längre fram i tiden, så går det alltid åt helvete!

Nåja, har i alla fall fått ett muntligt löfte att jag skall få tillbaka alla pengar för hyrbil, hotell och husbilen. Det är ju den stora posten, sedan får vi se hur det går med flygbiljetterna. Är det så illa att flyget inte blir inställt (vilket tydligen alls inte är säkert) då får vi inte tillbaka en enda krona.

Bitter? Jag? Ja det kan du ge dig fan på att jag är! Jag som hade trott att jag äntligen skulle få komma ”hem”.