Regnig helg!

Helgen börjar sjunga på sista versen och söndagskvällen närmar sig. Det har varit en blöt helg, men kanske inte i det avseendet som de flesta menar med det uttrycket. Här har vätan kommit från ovan i form av regn!

Johanna for till Uppsala igen i går. Hon har fullt upp med att fixa inför kommande inspark för årets ettor. Kul, men samtidigt lite tråkigt för oss här hemma då vi skulle ha fått haft henne hemma på heltid nu när skolan är stängd.

Jag kollade idag efter lite fakta om när USA öppnar sina gränser igen, men av detta sökande fick jag inte så många tips. Det verkar vara upp till varje stat att bestämma sådant. CA NV och AZ har lite olika inställningar till öppnandet tydligen, men det verkar inte som att det går att ta sig dit under den närmsta tiden i alla fall synd nog.

Vad händer till veckan då? Nja, inte så mycket mer än det vanliga tror jag. Jobb som vanligt och Julia har skola, ett litet glädjeämne är dock att Johanna kommer hem på torsdag och det är ju mysigt!

Mitt i allt detta elände måste ju ändå sägas att vi är lyckligt lottade i vår familj. Ingen av oss har ett jobb som har blivit så värst påverkat av det här äckelvisuset, så synen på framtiden är ändå ganska ljus. Om det är någon som undrar hur det går med USA-planerna så kan jag bara säga som det är… Ingen aning! Vi har i alla fall fått tillbaka pengarna från resebyrån där vi köpte flygbiljetterna. Från stället där vi hyrde hotell, hyrbil och husbil har vi fortfarande inte fått en krona. To be continued!