Semestern närmar sig!

Sommaren är faktiskt på intågande! Tämligen skönt skulle jag vilja säga! Nu har jag fixat en båtplats också, så även om detta blir en skitsommar på många vis tack vare Corona, så kommer vi i alla fall att kunna komma ut på sjön ganska mycket. Det är inte det sämsta faktiskt!

Skulle vilja ha mer tid för att åka husvagn. När vi köpte den nya vagnen så blev suget efter att komma ut på vägarna ännu större, men som alltid är det tiden som fattas. Svårt som attan att hitta en lucka när man kan komma iväg. Till helgen som kommer blir det dock en lite kombinerad arbets och semestertur. Upp till Särna för att tömma det sista ur mosters hus. För att hinna detta så blir det att ta med husvagnen, så vi kan jobba på och bo nära!

Nu är det söndag kväll igen och en helg har rusat förbi! Jag får passa på att önska alla vänner och ovänner en riktigt trevlig vecka!