Bilreparationslördag!

Köp en premiumbil sa dom… det är trevligt sa dom…

Jo, det är jättetrevligt, men inte när det inte fungerar! Till påsk, när vi skulle till Uppsala så hörde jag att det lät märkligt när jag bromsade. Trodde att det var en sten som kommit in mellan skivan och skölden. Letade på en bra plats och backade rejält och klippte på en tvärnit. Tyckte att ljudet försvann och var nöjd och glad. Det visade sig sedan att ljudet inte försvunnit permanent… Nu står jag här och skall byta skivor och belägg bak, bara för att inre delen på skivan vänster bak är helt slut. Om det är oket som kärvat eller vad det beror på vet jag inte, men det känns lite jobbigt att skivor och belägg bak inte skall klara mer än 2,5 år och 8000 mil!

Nåja, solen skiner och det är vår. Det finns de som har värre bekymmer!