Nyårsafton

2023 lider mot sitt slut och ett nytt år skall födas. Vad skall 2024 ha att ge då tro?

2023 har inte bjudit på så mycket gott. Det bästa var väl kanske att Julia fick sitt körkort, det är ju ändå en stor händelse! Annars kan man väl säga att 2023 har varit ganska mediokert.

Vad vill jag då uppleva 2024? Självklart önskar jag att alla nära och kära skall få ha hälsan, det är ju faktiskt det allra viktigaste! Sedan önskar jag att vi skall kunna resa en del. Dels med husvagnen så klart, men även en eller ett par utlandsresor.

Nyårslöften då? Nej, vet du vad! Några sådana har jag aldrig gett och kommer inte att göra det heller. Jag kan säkert komma på ett dussin saker som jag vill förändra, bli bättre på eller rent av sluta med, men att lova… Ånä, med min karaktär skall man inte lova saker såvida man inte är 100 procent säker på att man skall kunna hålla dem. Det är ju ändå det som är ett löfte!

Så då återstår väl bara att önska er alla ett gott slut och ett riktigt GOTT NYTT ÅR!